T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / ÖDEMİŞ - Şehit Er Süleyman Özdemir Ortaokulu

Şehit Er Süleyman Özdemir Ortaokulu

Telefon
02325635110
Belgegeçer
0
WEB
https://sehitersuleymanozdemirortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Gereli Mah. Gereli İç Yolu Ödemiş/İZMİR
Vizyon
Tüm öğrencilerimizin , kurum çalışanlarımızın ve velilerimizin Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemelerini , edindikleri bilgi ve kazanımlarını insanlık yararına kullanmalarını eğitim alanındaki bilimsel gelişmeleri izlemelerini teknolojiyi iyi kullanmalarını çağın gerektirdiği donanımları kazanmalarını , sosyal bireyler olma yetisini kazanmalarını , ahlaki değerlere bağlı , öz güveni ve çevre bilinci gelişmiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkilaplarına sahip çıkan ulus olma bilincine erişmiş ,becerileri doğrultusunda yeteneklerini sergileyebilen çağın gerektirdiği donanımları kazanıp teknolojiyi kullanabilen , manevi değerlere saygılı insani değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz çeşitli spor dallarında ve özellikle basketbolda ortaokullar arasında büyük başarılar elde etmiştir. 2010-2011 öğretim yılında ilköğretim okulları arasında Ödemiş şampiyonu , 2012-2013 öğretim yılında İl spor müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol turnuvasında Tirede yapılan müsabakalarda grup birincisi olarak İzmir´deki turnuvalara katılma hakkı elde etmiştir. 2007-2008 yılında okullar arası proje yarışmasında ilimizi okulumuz temsil etmiş ve Milli Eğitim Bakanı Sayın Hüseyin Çelik tarafından ödüllendirilmiştir.
Öğretmen :15
Öğrenci :125
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :549
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:45 Başlama- 15:10 Bitiş
Isınma
Merkezi sistem kalorifer - (Kömür Yakıtlı)
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Kara yolu ile İlçe merkezinden dolmuşlarla.
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi var.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Gereli Köyünde olup taşımalı sistem çerçevesinde merkez Gereli, Gerçekli ,Türkönü,Kışla,Ertuğrul, Bucak ve Kavak Köyü yerleşim birimlerinde ikamet veren öğrencilere hizmet vermektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
7 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır