İZMİR / ÖDEMİŞ - Şehit Er Süleyman Özdemir Ortaokulu

Nis

Okulumuzda İzmir internet haftası etkşnlikleri yapay zeka temasında gerçekleştirildi. Örnek ypay zeka uygulamaları öğrencilere öpretmenlere ve velilere tanıtıldı.

Mrt

Okulumuzda yapılan eğitsel, sosyal ve kültürel etkinlikler Küçük Menderes Gazetesinde yer aldı.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni Okulumuzda Gerçekleştirildi

Mrt

Okulumuzun bahçesinde ısınma hareketleri yaptıktan sonra Kışla köyüne kadar öğrenci, öğretmen ve velilerimizle yürüyüş yaptık.

Kas

Okulumuz öğrencileri, ingilizce öğretmenimiz Feyza GENEV ve matematik öğretmenimiz Selin KESKİN'in öncülüğünde İzmir Bornova Kültür Merkezi Sahnesinde Jhon Steinbeck'in yazdığı Fareler ve İnsanlar adlı tiyatro oyununu izlediler. 27 öğrencimiz öğretmenleri eşliğinde İzmir'e giderek tiyatro gösterisini izlemiş ve çıkışta oyuncularla tanışıp sohbet etme fırsatı bulmuşlardır. Başta Ödemiş Kaymakamımız Sayın Fatih AKSOY olmak üzere İlçe millieğitim müdürümüz Sunullah DESTİCİOĞLU'NA, okul müdürümüze ve etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize katklarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı için yaptığımız kodlama çalışmaları ile Codeweek etkinliğine katıldık.

15 TEMMUZ GAZETESİ